Novi iznosi članarina u fitness centru Tonus Trešnjevka, vrijede od 1.2.2022.

Zahvaljujući našoj vladi i njihovoj ažurnoj politici te pračenju svjetske situacije i trendova došlo je do poskupljenju gotovo svega oko nas, čime je naše poslovanje dobilo još jedan mučki udarac. Nije nas korona zatvorila, neće ni ovo, ali prisiljeni smo na najnepopularniji potez – povećanje članarina. Ekipa teretane Tonus Trešnjevka Vam se zahvaljuje na razumijevanju. […]

Ljetno radno vrijeme

Ponedeljak – petak 06:30  – 12:00 16:00 – 22:00 Subota 08:00 – 12:00 17:00 – 22:00 Nedjelja NE RADIMO Molimo obavezno nosite sa sobom čiste tenisice i ručnike za vježbanje.

Multisport partneri

MultiSport Plus

Postali smo partneri sa firmom Benefitsystems koja je u HR uvela nov način plaćanja treninga – Multisport kartice koje odnedavno možete koristiti i kod nas.

AKCIJA za nove članove!

220 kn za neograničen broj dolazaka u teretanu, 7 dana u tjednu od 06:30 pa sve do 22:00 (osim naravno vikenda kada je radno vrijeme od 10-22) Akcijska članarina vrijedi samo za nove članove, prvi mjesec učlanjenja. Nakon toga je normalna visina članarine po izboru člana.

AKCIJA – 190kn za studente…

… za neograničen broj dolazaka u teretanu, 7 dana u tjednu od 06:30 pa sve do 17:00 (zadnji termin dolaska je 15 minuta prije 17h) Svatko tko lajka našu Fejs stranicu ( Tonus fitness centar) zaslužuje članarinu po 190 kn. Nema tih predmeta i studentskih obveza na svijetu zbog kojih nećete htjeti iskoristiti ovu priliku.

Besplatan WiFi

Obratite se nekome od nas za pristupnu šifru i besplatno surfanje!

Zamrzavamo članarine…

…jer smo svjesni činjenice da puno članova nije iz Zagreba, i da imaju potrebu s vremena na vrijeme otići posjetiti svoj rodni kraj. Također smo svjesni da svi, ali apsolutno svi obolimo s vremena na vrijeme, i da tada ne možemo vježbati i baviti se sportskim aktivnostima. S time u mislima, odlučili smo još prošle […]