Konačno normalno radno vrijeme

Ponedeljak – petak 06:30 – 22:00 Vikend 10:00 – 22:00 Potrebno je vođenje evidencije dolazaka i odlazaka članova 🙂 Molimo obavezno nosite sa sobom čiste tenisice i ručnike za vježbanje.

Multisport partneri

MultiSport Plus

Postali smo partneri sa firmom Benefitsystems koja je u HR uvela nov način plaćanja treninga – Multisport kartice koje odnedavno možete koristiti i kod nas.

AKCIJA za nove članove!

190kn za neograničen broj dolazaka u teretanu, 7 dana u tjednu od 06:30 pa sve do 22:00 (osim naravno vikenda kada je radno vrijeme od 10-22) Akcijska članarina vrijedi samo za nove članove

AKCIJA – 170kn za studente…

… za neograničen broj dolazaka u teretanu, 7 dana u tjednu od 06:30 pa sve do 17:00 (zadnji termin dolaska je 15 minuta prije 17h) Svatko tko lajka našu Fejs stranicu ( Tonus fitness centar) zaslužuje članarinu po 170 kn. Nema tih predmeta i studentskih obveza na svijetu zbog kojih nećete htjeti iskoristiti ovu priliku.

Besplatan WiFi

Obratite se nekome od nas za pristupnu šifru i besplatno surfanje!

Studoši sada i do 17h!

Prilagodili smo se vašim željama i potrebama pa smo produžili radno vrijeme za studente koji koriste studentski popust. Više nije do 15 sati (mada smo već i prije bili fleksibilni) nego je sada i službeno do 17 sati. Iskoristite tih extra 2 sata!

Zamrzavamo članarine…

…jer smo svjesni činjenice da puno članova nije iz Zagreba, i da imaju potrebu s vremena na vrijeme otići posjetiti svoj rodni kraj. Također smo svjesni da svi, ali apsolutno svi obolimo s vremena na vrijeme, i da tada ne možemo vježbati i baviti se sportskim aktivnostima. S time u mislima, odlučili smo još prošle […]